Turktime

Şenol Güneş'in açıklamaları, Talisca'yı zor duruma düşürdü

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Talisca'nın siyah beyazlılara dönmek istediğini söylemesi Brezilyalı oyuncuyu zor duruma düşürdü.
ABONE OL
Abone Ol
Şenol Güneş'in açıklamaları, Talisca'yı zor duruma düşürdü
Haberler / Spor
9 Ağustos 2023 Çarşamba 15:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beşiktaş sezonu Avrupa maçları ile açtı. Siyah-Beyazlılar, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turunda Tirana'yı eledi. Beşiktaş, 3. eleme turunda Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü ile eşleşti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Anderson Talisca ile görüştüğünü ve oyuncunun geri dönmek istediğini açıkladı. Güneş, "Talisca'yla ben de konuştum. O da gelmek istediğini ve özlediğini söyledi ama iş ekonomiye geldiğinde 10 milyondan aşağı değil. 'Orta yol bulalım gelmek istiyorum', bunları söyledi. İstek başka bir şey gerçekler başka bir şey. Bu bütçeyi verdiğiniz zaman karşılanmadığında sorun olur. Diğer takımların aldığı transferlere saygı duyuyorum. Biz elimizdekinin en iyisini yapmaya çalışacağız." diye konuştu.

Brezilyalı oyuncu, Güneş'in açıklamalarına sosyal medya hesabından yanıt verdi. Tecrübeli oyuncu, "Son zamanlarda çıkan yalan haberlerin aksine herhangi bir transfer görüşmesi yapmadım. Ayrıca Al-Nassr'dan ayrılmaya niyetim yok. Burada mutluyum ve kontratımı 3 yıl yeniledim. Önümüzdeki sezona odaklanmaya devam ediyorum." ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş'in Talisca açıklamaları yıldız oyuncunun başına iş açtı. Al Nassr, oyuncuya ceza vermeyi düşünürken, FIFA'ya da Beşiktaş'ı şikayet edebilir.

Milliyet gazetesinin haberine göre, Şenol Güneş'in açıklamaları, Al Nassr kulübünü rahatsız etti. 2026 yılına kadar Suudi Arabistan ekibiyle sözleşmesi bulunan Talisca, transfer görüşmesi yapamaz. Açıklamalardan rahatsız olan Al Nassr, harekete geçti ve oyuncuyu uyardı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime