Turktime

Seksenler dizisinden kötü haber!

TRT1 ekranlarında yayınlanan Seksenler dizisi geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi yeniden günlük dizi formatına dönüş yaptı. Fakat düşen reytingler sonucunda hak ettiği değeri göremedi.
ABONE OL
Abone Ol
Seksenler dizisinden kötü haber!
Haberler / Medya
16 Ekim 2021 Cumartesi 15:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TRT1 ekranlarında Seksenler dizisi yolculuğu sürüyor. Birçok dizi hayranı bu durumdan memnun. Ancak memnun olmayanlar da çoğunlukta… Seksenler geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi yeniden günlük dizi formatına dönüş yaptı.


Yaz aylarında haftalık dizi olarak prime-time olarak ifade edilen en çok izlenen saatte yayınlanan Seksenler’e ilgi bir hayli fazla oldu. Dizinin yaz döneminde TRT1’e iyi bir izleyici kazandırdığını söylemek doğru olacaktır.

İlker Ayrık, Reha Özcan ve Zeynep Demirel’in de katılımıyla kadro yenilendi ve Seksenler dizisi kış döneminde de yine TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşmaya başladı.

HAK ETTİĞİ REYTİNGİ ELDE EDEMEDİ

Bu sefer öğleden sonra 16.30 olarak ekrana gelen Seksenler için reytingler hak ettiğinin çok altında geliyor. Hafta içi yayınlanan dizi kadın programlarının karşısına konuldu ve o saat için reytingler de çok düşük gelmeye başladı.

Hak ettiği reytingleri elde edemeyen, birçok izleyicinin yayın saati nedeniyle de takip edemediği dizinin Cuma günü yayınlanan bölümü tüm kişilerde 49. sırada yer aldı.

AB’de 27. olan dizi, ABC1 kategorisinde ise günü 34. olarak tamamladı. Seksenler dizisi hayranları TRT1’e sitemlerini iletmeye devam ediyor.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime