Turktime

Şehit polis memuruna son veda!

Şırnak'ta dün meydana gelen kazada şehit olan 2 polis memurundan biri olan Fırat Der’in cenazesi, memleketi Denizli’ye uğurlandı.
ABONE OL
Abone Ol
Şehit polis memuruna son veda!
Haberler / Güncel
14 Mart 2024 Perşembe 16:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koruma ekibinde görevli olan ve Şırnak'ın İdil ilçesinde trafik kazası sonucu şehit olan polis memuru Fırat Der için tören düzenlendi.

Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde yapılan törene, Şırnak Valisi Cevdet Atay, şehidin annesi Serpil ve babası Cesim Der, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, 23. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Emre Tayanç, Şırnak İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Murat Bulut, kurum amirleri, STK temsilcileri, asker, polis, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yapılan törende şehit polis memuru Fırat Der'in Türk bayrağına sarılı naaşı alana getirilerek katafalka konuldu, saygı duruşunda bulunuldu. Törende şehidin öz geçmişi okunup dua edildi.

Öz geçmişinin okunduğu anda ise anne Serpil Der baygınlık geçirdi. Törende bulunan sağlık ekipleri acılı anneye müdahale etti. Şehit olan polis memuru Fırat Der'in naaşı memleketi Denizli'ye gönderilmek üzere ambulansa kadar silah arkadaşları ve vatandaşların omuzlarında taşındı. Şehidin naaşı memleketine gönderilmek üzere Şerafettin Elçi Havaalanına götürüldü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime