Turktime

Şehit Bahattin Baştan'ın annesine oğlunun heykeli hediye edildi

2018 yılında Siirt'in Eruh ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Bahattin Baştan'ın heykeli annesine hediye edildi.
ABONE OL
Abone Ol
Şehit Bahattin Baştan'ın annesine oğlunun heykeli hediye edildi
Haberler / Güncel
15 Ekim 2024 Salı 15:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Trabzon'un Düzköy ilçesine bağlı Gündoğdu Mahallesi'nde Yaşayan anne Emine Baştan, oğlunun hatırasını yaşatmak için evinin yanında adeta bir müze inşa etti.

Yetkililerin de desteğiyle yapılan müzede Şehit Jandarma Uzman Çavuş Bahattin Baştan'ın kıyafetleri, eşyaları, üniforması, botları, bere ve kasatura gibi askeri malzemeleri bir araya toplandı.

Trabzon Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından Emine Baştan'ın kurduğu müzeye oğlunun balmumu heykeli hediye edili.

ACISI HALA TAZE

Emine Baştan, oğluyla şehit olmadan önce konuştuğunu ifade ederek, "Telefon etti bana, 'Anne Ramazan Bayramı'na 20 gün kala geleceğim.' dedi. Bayramdan 15 gün önce cenazesi geldi. Kavuşamadık yavrumla" dedi.

"GELİP SEVİYORUM ONU, SES VERMİYOR..."

Oğlundan kalanları ve balmumu heykeliyle ilgili konuşan Baştan, "Gelip seviyorum onu, ses vermiyor bana ama gene de onunla konuşuyorum" şeklinde konuştu.

Oğlunun heykeliyle konuşurken duygulandığını dile getiren Baştan, "Burayı çok merak ediyorlar. Oğlumun Siirt'ten bile arkadaşları geliyor. Tüm malzemeleri, her şeyi burada" dedi.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime