Turktime

Seçil Erzan o fenomenlerle aynı koğuşa konuldu

Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu 18 mağdurun dolandırıldığı iddiasıyla tutuklanan eski Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan, Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşlerin kaldığı koğuşa yerleştirildi.
ABONE OL
Abone Ol
Seçil Erzan o fenomenlerle aynı koğuşa konuldu
Haberler / Güncel
30 Kasım 2023 Perşembe 11:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan’ın futbol ve iş dünyasının önemli isimlerinden topladığı milyonlarla oluşturduğu ‘yüksek getirili fonun’ yankıları Türkiye gündeminde yerini koruyor. 

HalkTV'den Dinçer Gökçe'nin haberine göre, Seçil Erzan, dün Silivri Cezaevi’ne sevk edildi. Erzan, bugün, Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşlerin kaldığı koğuşa yerleştirildi.

11 Nisan’da tutuklanan Erzan, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda kaldı. Erzan, ‘dolandırıcılık’ ve resmi evrakta sahtecilikle suçlanırken Candan kardeşler ise geçen 16 Nisan’da, çok sayıda kişinin ‘ucuz araç’ vaadi ile dolandırıldığı soruşturma kapsamında tutuklanmıştı.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime