Turktime

Sansasyonel transfer hamlesi ortaya çıktı! James Rodríguez imzaya...

Galatasaray ve Beşiktaş başta olmak üzere adı Süper Lig devlerine de yazılan yıldız futbolcuda resmi gelişmeler yaşanıyor. James Rodríguez'in transferinin gerçekleşmesi hâlinde taraftarların havalimanında unutulmaz bir karşılama planı var.
ABONE OL
Abone Ol
Sansasyonel transfer hamlesi ortaya çıktı! James Rodríguez imzaya...
Haberler / Spor
27 Mart 2023 Pazartesi 16:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kolombiyalı yıldız James Rodríguez'in transferinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray'ın ardından Beşiktaş da yıldız futbolcu için devreye girerken, transfer için resmi adımlar da atılmaya başlandı. James Rodríguez'in 2023-24 sezonunda hangi takımın formasını giyeceği şimdiden merak konusu.

JAMES RODRIGUEZ'İN MENAJERİNDEN GÖRÜŞME SÖZÜ

Galatasaray'ın bir süredir gündeminde tuttuğu James Rodríguez için Beşiktaş resmi adımları atmaya başladı. Fotomaç'ın haberine göre siyah beyazlılar, oyuncunun menajeriyle görüştü ve sezon sonu için söz aldı.

BEŞİKTAŞLI TARAFTARLAR UNUTULMAZ KARŞILAMA YAPMAYI PLANLIYOR

Beşiktaş 2023-24 sezonu öncesi boşa çıkacak olan oyuncuyu iyi bir maaş karşılığında transfer etmenin hesaplarını yapıyor. Öte yandan söz konusu gelişmeler sosyal medyada siyah beyazlı taraftarları son derece heyecanlandırırken, James Rodríguez'e havalimanında tarihi bir karşılama yapılması planlanıyor.

JAMES RODRIGUEZ İÇİN GALATASARAY İDDİASI

Öte yandan Fanaticos'un haberine göre James Rodríguez'i isteyen kulüplerden biri de Galatasaray. Sezon sonunda Olympiakos'tan ayrılma kararı alan deneyimli futbolcu için sarı kırmızılılar hamlelerini sürdürüyor.

Bu sezon Yunanistan liginde 17 maça çıkan James Rodriguez 5 gol, 5 asistlik katkı verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime