Turktime

Salah Chelsea'nin kapısından döndü!

Mohamed Salah, Liverpool'da yeni bir sözleşme imzalamak için bir anlaşma imzalamadan önce Chelsea'ye geri dönüş için hazırlanıyordu. Ancak yıldız isim tercihini Liverpool'dan yana kullandı.
ABONE OL
Abone Ol
Salah Chelsea'nin kapısından döndü!
Haberler / Spor
3 Temmuz 2022 Pazar 12:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Mohamed Salah, Liverpool'da yeni bir sözleşme imzalamak için bir anlaşma imzalamadan önce Chelsea'ye geri dönüş için hazırlanıyordu.

İMZALAR ATILDI

Mısırlı uluslararası oyuncu, Anfield'da yeni bir anlaşmanın kağıda dökülmesinin ardından bu yaz ya da önümüzdeki yaz ayrılabileceğine dair aylarca süren spekülasyonları yalanladı. Kendisini 2025 yılına kadar kulüpte tutacak olan haftada 350.000 sterlinlik bir sözleşme imzaladıktan sonra kulüp tarihinin en yüksek ücretli oyuncusu oldu.

30 yaşındaki oyuncunun şartlarını gelecek yıla kadar uzatmaya ve Liverpool'u ücretsiz transfer etmeye hazır olduğuna dair haberler vardı. Paris Saint-Germain ve Real Madrid de dahil olmak üzere durumu yakından takip eden çok sayıda kulüp vardı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime