Turktime

Ronaldo'suz ve Messi'siz ilk El Clasico'nun kazananı...

İspanya La Liga'nın 10. haftasında, dünya derbisi olarak bilinen Barcelona-Real Madrid (El Clasico) oynandı. Mücadeleyi Real Madrid 2-1 kazandı.
ABONE OL
Abone Ol
Ronaldo'suz ve Messi'siz ilk El Clasico'nun kazananı...
Haberler / Spor
24 Ekim 2021 Pazar 19:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Barcelona ile Real Madrid, İspanya La Liga'nın 10. haftasında karşı karşıya geldi. İki takımın dünya yıldızları Messi ve Ronaldo'nun bulunmadığı nispeten daha az yıldızlı oynanan ilk El Clasico'nun kazananı Real Madrid oldu. Nou Camp'a konuk olan Madrid, mücadeleden 2-1 galip ayrıldı.

Karşılaşmanın 32. dakikasında konuk takım Real Madrid, David Alaba'nın attığı gol ile 1-0 öne geçti. İlk yarı eflatun-beyazlıların 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarının son bölümüne kadar eşitlik bozulmazken, 90+3. dakikada Real Madrid Lucas Vazquez ile skoru 2-0'a getirdi.

Barcelona'nın 90+7'de Sergio Agüero ile bulduğu gol skoru 2-1'e getirse de puan için yeterli olmadı ve Barcelona kendi sahasında ezeli rakibine 2-1'lik skorla kaybetti

Real Madrid mücadele sonunda puanını 20'ye yükselterek ligde 1. sıraya yerleşti. Barcelona ise kötü günler geçirdiği La Liga'da 15 puanla 9. sırada yer alıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime