Turktime

Rıza Çalımbay'dan müjdeli haberler

Milli ara sürecinde Beşiktaş'ın hazırlıkları devam ederken, teknik direktör Rıza Çalımbay, antrenman öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Sakatlıklarla ilgili verdiği müjdeli haberiyle dikkat çeken Çalımbay, detaylarıyla açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
ABONE OL
Abone Ol
Rıza Çalımbay'dan müjdeli haberler
Haberler / Spor
17 Kasım 2023 Cuma 17:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HAZIRLIKLAR VE ANTRENMAN ÖNCESİ ÇALIMBAY'IN DEĞERLENDİRMESİ

Beşiktaş'ın başındaki deneyimli isim Rıza Çalımbay, son antrenman öncesi basına açıklamalarda bulundu. Çalımbay, "Antrenmanlar gayet olumlu geçiyor, herhangi bir sorun yaşamıyoruz. Şu an milli takıma giden oyuncularımız ve sakatlıkları bulunan futbolcularımız var. Ancak onların da yakında takıma dönmesiyle her şey daha iyi olacak. Önümüzde zorlu maçlar var ve bu maçlara çok iyi hazırlanmalıyız. Oyunumuzu daha da geliştirmeliyiz ve şansı elimizden bırakmamalıyız" dedi.

TAKIMIN GENEL DURUMU VE OYUNCU İSTEKLERİ

Çalımbay, takımın mevcut durumu hakkında da konuşarak, "Oyuncuların istekleri doğal olarak farklılık gösterir ve bu isteklerden kaynaklı gerginlikler yaşanabilir. Ancak biz, oyuncularımızın isteklerini en iyi şekilde karşılamaya özen gösteriyoruz. Her ne kadar oyuncularımızın istekleri önemli olsa da, takımın menfaatleri de gözetilmelidir. Huzurları için önemli olan bir dengeyi bulduk ve bu kararı almak doğru oldu. Pazar günü, Sakaryaspor ile hazırlık maçımız var. İkinci maçımızı iptal etmek zorunda kaldık, çünkü sakatlıklar ve milli takıma giden oyuncular sebebiyle eksik kalmıştık" şeklinde konuştu.

SAKATLIKLARIN GÜNCEL DURUMU

"Sakat futbolcuların durumu nedir?" sorusuna Çalımbay, "Sakat oyuncularımız çalışmalarını sürdürüyor. Aboubakar ve Cenk antrenmanlara katılıyor. Zaynutdinov'un maskeyle oynayabileceğini söyledi doktor. İnşallah, Zaynutdinov'un bir an önce sahalara dönmesini bekliyoruz. Cenk ve Aboubakar'ın milli ara sonrasında oynayabileceğine inanıyoruz" şeklinde cevap verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime