Turktime

Rams Park'ta gol yağmuru! Muhteşem geri dönüş Galatasaray'a yetmedi

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkmak için kendi sahasında Manchester United'ı ağırlayan Galatasaray, 3-1 yenik duruma düştüğü mücadeleyi 3-3'lük eşitlikle noktaladı.
ABONE OL
Abone Ol
Rams Park'ta gol yağmuru! Muhteşem geri dönüş Galatasaray'a yetmedi
Haberler / Spor
29 Kasım 2023 Çarşamba 22:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Şampiyonlar Ligi A grubunda mücadele eden temsilcimiz Galatasaray, 5. hafta maçında sahasında Manchester United'ı konuk etti.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkmak için kendi sahasında Manchester United'ı ağırlayan Galatasaray, galibiyet hedefiyle sahaya çıktı.

20:45'te başlayan maç, EXXEN'den yayınlandı. Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi 5’inci haftasında sahasında Manchester United’a oynadığı maçı 52 bin taraftar tribünden izledi.  

GALATASARAY'DAN MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ

Grupta deplasmanda oynanan ilk maçı 3-2'lik skorla kazanan temsilcimiz, Manchester United'ı devirip gruptan çıkmak adına çok önemli bir avantaj elde etmek istiyordu, ancak mücadeleden 3-3'lük eşitlikle ayrıldı.

Galatasaray'ın golleri; 29. ve 62. dakikada Hakim Ziyech, 71. dakikada ise Kerem Aktürkoğlu'ndan geldi.

Manchester United'ın golleri ise; Dakika 11'de Alejandro Garnacho, 18. dakikada Bruno Fernandes ve 55. dakikada Scott McTominay kaydetti.

Galatasaray bu sonuçla puanını 5'e çıkardı.

A Grubunda puan durumu şöyle:

Bayern Münih: 12

Galatasaray: 5

Kopenhag: 4 

Manchester United: 4

Karşılaşma öncesi ilk 11'ler şu şekilde belirlendi:

Galatasaray: Muslera, Sacha Boey, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakcı, Angelino, Lucas Torreira, Ndonbele, Hakim Ziyech, Mertens, Zaha, Mauro Icardi.

Manchester United: Onana, Wan-Bissaka, Maguire, Lindelof, Shaw, Amrabat, McTominay, Fernandes, Antony, Garnacho, Hojlund.

HAYRANLIK UYANDIRAN KOREORAFİ

RAMS Park’ta oynanan müsabaka öncesi sarı-kırmızılı taraftar özel koreografi yaptı. Yapılan bu koreografi dünya basınında yankı uyandırdı.

Taraftarlar kartonlarla 3 tribünü kapsayan bir koreografi gerçekleştirdi. Kartonlarda Kuzey tribününde ’Aslan’, Güney tribününde ise ’Şampiyonlar Ligi Kupası’ yer aldı. Doğu tribününde de kartonlarla İngilizce ’This is Sami Yen’ ve ’Welcome to hell’ yazıları yapıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime