Turktime

Putin'den Erdoğan'a yeni yıl tebriği: İşbirliği vurgusu yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yeni yıl için tebrik mesajı gönderen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova ve Ankara’nın gelecek yıl ikili siyasi diyaloğu geliştirmeye devam edeceğini belirtti.
ABONE OL
Abone Ol
Putin'den Erdoğan'a yeni yıl tebriği: İşbirliği vurgusu yaptı
Haberler / Dünya
30 Aralık 2023 Cumartesi 21:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, her sene 30 Aralık'ta yaptığı gibi bu sene de dünya liderlerinin yeni yılını kutladı.

Kremlin Putin'in mesaj gönderdiği isimlerin listesini açıklarken Rus haber ajansı Tass, tebrik listesinde İngiltere, Almanya, ABD, Fransa ve Japonya gibi 'dost olmayan ülkelerin' bulunmadığını duyurdu. Putin Ukrayna savaşı sonrası ülkelerine ağır yaptırımlar uygulayan Batılı liderlerin yeni yılını bu sene ikinci kez kutlamadı.

İŞBİRLİĞİ VURGUSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yeni yıl tebriklerini gönderen Putin, son zamanlarda Rusya ile Türkiye arasında çok yönlü iş birliğin geliştirilmesi için pek çok şey yapıldığını vurguladı.

Ortak çabalar yoluyla her iki ülkenin büyük enerji ve altyapı projelerini hayata geçirdiğini hatırlatan Putin, Rusya ve Türkiye’nin bölgesel çatışmaların çözümüne de katkıda bulunduğunu kaydetti.

Putin mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Önümüzdeki yıl Moskova ve Ankara, Avrasya kıtasında güvenlik ve istikrarın güçlendirilmesi adına, dost halkların yararına çeşitli alanlarda verimli iş birliğini, ikili siyasi diyaloğu geliştirmeye devam edecek."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime