Turktime

Premier Lig'in en pahalı transferi gerçekleşiyor! Liverpool'dan servet...

İngiltere Premier Lig tarihinin en pahalı transferini Liverpool yapmak üzere. Kırmızılar, Brighton'da forma giyen Moises Caicedo'yu rekor bedelle kadrosuna katıyor. Konuyla ilgili Jürgen Klopp'tan da açıklama geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Premier Lig'in en pahalı transferi gerçekleşiyor! Liverpool'dan servet...
Haberler / Spor
11 Ağustos 2023 Cuma 14:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ülkemizde olduğu kadar uluslararası arenada da dikkat çeken transferler manşetleri süslüyor. Buna bir örnek de İngiltere Premier Lig'de yaşanmak üzere. Liverpool, lig tarihinin en pahalı transferini yapmaya hazırlanıyor.

LIVERPOOL TARİHİ TRANSFERDE SONA GELDİ

Liverpool, Brighton'da forma giyen Moises Caicedo transferi için artık günleri sayıyor. Teknik direktör Jürgen Klopp da Moises Caicedo konusunda Brighton ile anlaştıklarını ve oyuncuyla görüşmelerin sürdüğünü açıkladı.

İNGİLTERE PREMİER LİG'İN EN PAHALISI OLACAK

Öte yandan İngiliz basınında yer alan haberlere göre Liverpool, Moises Caicedo için Brighton'a tam 127 milyon Euro ödeyecek. Transfer söz konusu rakam karşılığında gerçekleşirse Ekvadorlu ön libero, lig tarihinin en pahalı transferi unvanını alacak.

REKOR ENZO FERNANDEZ'DE

Bu alanda rekor 121 milyon Euro ile Enzo Fernandez'e ait. Chelsea, Arjantinli yıldızı 2022-23 sezonunun ara transfer döneminde Benfica'dan kadrosuna katmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime