Turktime

Peynirin üzerindeki hile ortaya çıktı!

Türkiye'deki gıda ürünlerini denetlemekle ün kazanan sosyal medya hesabı "Denetle!", son olarak Tarım Kredi Market'te yer alan peynirlerden "Son Tüketim Tarihleri"nin silindiğini duyurdu.
ABONE OL
Abone Ol
Peynirin üzerindeki hile ortaya çıktı!
Haberler / Güncel
18 Ekim 2021 Pazartesi 12:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ailesiyle birlikte alışverişe gittiği ve Türkiye genelinde bin adet şube açılacağını ifade ettiği Tarım Kredi Market'ten yeni bir haber geldi.

Twitter'dan yapılan paylaşımda Tarım Kredi Kooperatifinin bir mağazasında satılan peynirde "son tüketim tarihi" ibarelerinin yer almadığı belirtildi.

 

 

"NEDEN ÜRETİM TARİHİ BEYANI YOK"

Sosyal medya hesabı olan "Denetle!" Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, "Bugün de Tarım Kredi Markette 400 gramı 10,90?'ye satılan İzmir Tulum Peynirleriyle ilgili STT silinmesi şikayeti geldi. Ürünlerde silik tarihler görülüyor, bunların sebebini araştırıyor musunuz? Ayrıca bu ürünlerde neden Üretim Tarihi beyanı yok?” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime