Turktime

Papağanıyla oy kullanmaya geldi: Görenleri şaşkına döndü!

2024 Yerel Yönetimler Seçimleri için oy verme işlemi devam ederken Nazım Cihan isimli bir vatandaş Papağanıyla birlikte oy verme işlemini gerçekleştirdi.
ABONE OL
Abone Ol
Papağanıyla oy kullanmaya geldi: Görenleri şaşkına döndü!
Haberler / Güncel
1 Nisan 2024 Pazartesi 05:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Esenyurt’ta yaşayan Nazım Cihan isimli bir vatandaş, Osmanlı dönemi kıyafetini giyerek papağanıyla birlikte oy kullanmaya geldi. Geçtiğimiz yıllarda da aynı tarz giyinen ve papağanı “Paşa” ile birlikte oy kullanmaya gelen vatandaş ilgi odağı oldu. “Paşa” ile zarfı sandığa atan Cihan, çevredeki vatandaşlar tarafından da ilgiyle izledi.

Oy işlemi sonrası konuşan Nazım Cihan,” Sürekli papağanım ‘Paşa’ ile gezmekteyiz. Oy kullanmaya da birlikte geldik. 9 yıldır beraberiz, 9 yıldır seçimlerde birlikte oy kullanıyoruz. Ben Osmanlı ve Selçuklu dönemini çok seviyorum. O döneme ait kıyafetlerimle geldim o nedenle, vatandaşlar tarafından hem papağanım, hem de kıyafetlerim büyük ilgi görüyor” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime