Turktime

Özkan Uğur gideli 1 yıl oldu: Usta sanatçı unutulmadı

Usta sanatçı Özkan Uğur'un vefatının üzerinden 1 yıl geçti. Sevilen sanatçı, dostları tarafından da unutulmadı. Cem Yılmaz, "Canımız ağabeyimizleyiz. Kalbimizdesin Özkan ağabey" ifadeleriyle paylaşımda bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Özkan Uğur gideli 1 yıl oldu: Usta sanatçı unutulmadı
Haberler / Magazin
8 Temmuz 2024 Pazartesi 11:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Usta sanatçı Özkan Uğur, üç kez lenf kanserini atlattıktan sonra hastalığı tekrar nüksedince 8 Temmuz 2023'te 69 yaşındayken yaşamını yitirmişti. Özkan Uğur'un vefatının üzerinden 1 yıl geçti.

CEM YILMAZ: KALBİMİZDESİN ÖZKAN AĞABEY

Cem Yılmaz, Özkan Uğur'la olan bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak, "Canımız ağabeyimizleyiz. Kalbimizdesin Özkan ağabey" sözleriyle usta sanatçıyı andı.

Yine rol arkadaşlarından olan oyuncu Zafer Algöz de, "Özkan Uğur o... 'İnsan ölünce değil, unutulunca ölür' derler... Ne kadar doğru. Seni hiç unutmadık Özkan'ım. Ruhun şad, mekânın cennet olsun" dedi.

"BİZE BİR ASIR GİBİ GELDİ"

Cennet Mahallesi dizisinden rol arkadaşı olan Melek Baykal, "Sen gideli bir yıl oldu, bize bir asır gibi geldi. Koca bir ömürü birkaç fotoğrafa sığdırmak ne acı... Yerin o kadar büyük ki kalbimizde hâlâ yasını tutuyoruz, 365 gündür her gün her gece... Güllerin içinde 'gül bize' canım Özkan'ım" sözleriyle Özkan Uğur'u andı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime