Turktime

Özgür Özel'den taraflı yayın tepkisi: Cenazemde istemiyorum!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında konuştu. TRT'nin taraflı yayın yaptığını belirten Özel, "Bir gün ölürsem TRT'yi cenazeme istemiyorum." dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Özgür Özel'den taraflı yayın tepkisi: Cenazemde istemiyorum!
Haberler / Siyaset
27 Şubat 2024 Salı 14:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında konuştu.

Özel'in açıklamalarından satır başları şöyle:

TRT'Yİ CENAZEME İSTEMİYORUM
"Anayasa diyor ki 'TRT özerktir ve tarafsızdır.' O tarafsız TRT, Murat Kurum 29 dakika Ekrem İmamoğlu 0, Hamza Dağ 26 dakika Cemil Tugay'a 0, Turgut Altınok'a 17 dakika Mansur Yavaş 0. Yapmış oldukları yayında tarafsız davranacaklarını bu Meclis talimat vermiş. İşte AKP'nin bir kamu televizyonunu kendi yayın organı haline getirdiğinin göstergesi.

1 Ocak'tan bu yana Recep Tayyip Erdoğan 2 bin 952 dakika bana 43 dakika. Genel Merkez yanarsa haber yapacaklar herhalde. Beni de ölürsem cenaze törenimi verecekler herhalde. Bir gün ölürsem TRT'yi cenazeme istemiyorum.

İDLİB'DEKİ 34 CANIMIZIN HESABINI SORMADIN
"İdlib'deki 34 canımızı hangi ülkenin savaş uçakları taarruzla şehit etti? Sen onların nasıl hesabını sormadın. Seni kapıya koyanlara en yakın dost diyorsun. Günü geldiğinde hesap soracağız.

ANAGOLD'UN VERGİ CEZASININ SİLİNMESİ
2023 mayıs seçimlerinden bu yana TBMM Genel Kurulu'na 44 tane maden teklifi geldi ve yasalaştı. İçinde madencilerin iş sağlığı ile ilgili tek bir madde yok. Murat Kurum'un imzasıyla ÇED raporunun verilmesi, daha sonra Erdoğan'ın imzasıyla Anagold'un vergi cezasının silinmesi. Böyle bir vicdansızlık, kayırmacılık. Bunu yapanlar milletin karşısına çıkıp "milletimizi ezdirmeyiz" diye açıklama yapıyorlar.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime