Turktime

Özgür Özel'den alevi-sünni kıyaslaması

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katıldığı bir canlı yayında yaptığı alevi-sünni vatandaş kıyaslaması sosyal medyada dikkatleri çekti. Özel, "Alevi yurttaşlardan aldığım alkışı Sünni yurttaşlardan alamıyorum. Alevilerin coşkusu her zaman Sünni seçmenden fazla" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Özgür Özel'den alevi-sünni kıyaslaması
Haberler / Siyaset
12 Mart 2024 Salı 12:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

31 Mart yerel seçimlerine yaklaştıkça adayların yanısıra parti liderleri de belediye kazanmak için çalışıyor.

Gündemle ilgili merak edilenleri cevaplamak için CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TELE1'in canlı yayın konuğu oldu.

Özgür Özel'in program sırasında, "Alevi yurttaşlarımızda duygusal bir kopuş var mı Kemal Bey’in kaybetmesiyle ilgili…" şeklindeki soruya verdiği yanıt sosyal medyada dikkat çekti.

ALEVİ-SÜNNİ KIYASLAMASI

Özgür Özel, "Alevi yurttaşlarımızda duygusal bir kopuş var mı Kemal Bey’in kaybetmesiyle ilgili…" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Alevi yurttaşlardan aldığım alkışı Sünni yurttaşlardan alamıyorum. Alevilerin coşkusu her zaman Sünni seçmenden fazla. İnanılmaz bir coşku var. Gittiğim her yerde alevilerle aram çok iyidir. Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, benim de avukatım, hepimizin çok sevdiği 31 yaşındaki genç bir arkadaşımız. İnanılmaz liyakatli ve alevi. Benim en yakın arkadaşım Veli Ağbaba alevi. Bizim partide böyle şeyler yoktu. Çok berbat bir grup var. Bu grubun içinde gerçek kişiler de var. Bu grubun içindeki gerçek kişilerin en büyük zararı Kemal Kılıçdaroğlu’na. Abuk sabuk paylaşımlar. Yok Alevilere şunu, bunu yaptılar. Çok fena, şuursuz şeyler var. Alevilere saldıranlar var. Her biri birbirinden berbat."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime