Turktime

Özgür Özel'den Lütfü Savaş açıklaması: Bizi sıkıntıya sokacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, seçim yol haritalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Özel Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın adaylığı konusunda, "Hatay'ın sesini duymazsak, bu durumun bizi sıkıntıya sokacağını gösteriyor" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Özgür Özel'den Lütfü Savaş açıklaması: Bizi sıkıntıya sokacak
Haberler / Siyaset
19 Şubat 2024 Pazartesi 11:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın adaylığı konusunda önemli bir açıklamada bulundu. Yerel seçimlere yönelik hazırlıkların hız kesmeden devam ettiği bu dönemde, Hatay'daki adaylık konusunda önemli bir değişikliğin sinyallerini verdi.

Özel, Hatay'da yaptıkları detaylı analizler ve anketler sonucunda, mevcut durumun değişmesi gerektiğine dair önemli bulgulara ulaştıklarını belirtti. Özel, "Anketler, Lütfü Bey'in onayıyla birlikte bir alternatif geliştirdiğimiz takdirde seçimi alacağımızı gösteriyor. Eğer Hatay'ın sesini duymazsak, bu durumun bizi sıkıntıya sokacağını gösteriyor" dedi.

'HATAY İTTİFAKI KURMALIYIZ'
CHP lideri, Hatay için bir "Hatay İttifakı" kurulması gerektiğini vurgulayarak, bu ittifakın kurulmaması halinde Cumhur İttifakı'nın adayının önemli bir şans yakalayacağını ifade etti. Özel, "Hatay İttifakı'nı kurmak için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz. Önümüzde 36 saatimiz var ve bu süreci en doğru şekilde yönetmek zorundayız" şeklinde konuştu.

CHP'nin, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin stratejisini net bir şekilde ortaya koyan Özgür Özel, Hatay'da yaşanacak olası bir değişiklikle ilgili tüm detayları Lütfü Savaş ile paylaşacağını belirtti. Bu kritik kararın, hem Hatay için hem de CHP'nin yerel seçimlerdeki başarısı için önemli bir dönüm noktası olacağı bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime