Turktime

Özgür Özel: Bedeli neyse ödeyeceğim

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı mecliste ayakta karşılaşamasıyla ilgili tartışmalara ilişkin, "Biz Erdoğan'ın şahsına ayağa kalkmadık. Bedeli neyse ben ödeyeceğim" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Özgür Özel: Bedeli neyse ödeyeceğim
Haberler / Siyaset
9 Ekim 2024 Çarşamba 12:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Siyasetin gündeminde, TBMM'de ayağa kalkma tartışmaları sürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Fernas işçilerini ziyaretinin ardından gazetecilerle bir araya geldi.

Gündeme dair soruları yanıtlayan Özel, TBMM 28. Dönem 3. Yasama Yılı Açılış Töreni'nde kendisinin ve partisinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ayakta karşılaması sorusuna cevap verdi.

"ŞAHSINA DEĞİL, MAKAMINA KALKTIK"

Özel, "Erdoğan'ın şahsına değil, makamına saygımızdan ayağa kalktık. Ne Erdoğan ile anayasa yapmaya ne de uzlaşmaya niyetimiz var. Erdoğan'ın şahsına değil, makamına saygımızdan kalktık. Biz anayasa yapmak, koalisyon yapmak üzere ayağa kalkmadık. Bedeli ben ödeyeceğim, hesabı ben vereceğim. Bundan kırılmış kim varsa hakkını helal etsin." dedi.

"BEDELİNİ ÖDEYECEĞİM"

Özel, "CHP seçmenini üzme peşinde değiliz. Biz anayasa yapmak, koalisyon yapmak üzere ayağa kalkmadık. Erdoğan ile mücadele ediyoruz. En çok oyu alarak cumhurbaşkanı seçilen kişinin seçmenlerine hürmeten ayağa kalktık. Biz bu iktidarı değiştirmek istiyoruz. Erdoğan'ın şahsına değil, makamına saygımızdan kalktık. Biz kimsenin yaptığını unutmuyoruz. Ne Erdoğan ile anayasa yapmaya ne de uzlaşmaya niyetimiz var. Bedeli ben ödeyeceğim, hesabı ben vereceğim. Bundan kırılmış kim varsa hakkını helal etsin" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime