Turktime

Otoparkta kontrolden çıkan araç AVM'ye daldı! Dehşet anları kamerada...

Şişli’de bir AVM’nin otoparkında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, kontrolden çıkarak cam kapıyı kırdıktan sonra yürüyen merdivene daldı. Akıl almaz olay güvenlik kameralarına yansıdı.
ABONE OL
Abone Ol
Otoparkta kontrolden çıkan araç AVM'ye daldı! Dehşet anları kamerada...
Haberler / Güncel
20 Ocak 2024 Cumartesi 23:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kaza, saat 17.00 sıralarında Şişli Esentepe Mahallesi’nde bulunan bir AVM’nin katlı otoparkında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre otopark içerisinde aracı ile seyir halinde olan sürücü İ.G. bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Kontrolden çıkan araç, cam kapıyı kırdıktan sonra yürüyen merdivenlere daldı. Sürücü, o esnada merdivenlerden aşağıya inen S.Ö.(46) isimli kadın ve oğlu K.Ö.’ye (8) çarptı.

Kaza anı ise kameralara anbean yansıdı.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Olayın ardından ihbar üzerine alışveriş merkezine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahale sonrası kadını ve oğlunu ambulansla hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Anne S.Ö.’nün hayati tehlikesi bulunmazken, oğlu K.Ö.’nün hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Öte yandan sürücü ise olay sonrası polis tarafından gözaltına alındı.

Emniyete götürülen sürücünün, ifade işlemleri sonrası "taksirle yaralama" suçundan adliyeye sevk edileceği öğrenildi. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime