Turktime

Otobüste bıçaklı saldırı: 6 yaralı

Almanya'nın batısındaki Siegen kentinde dün meydana gelen korkunç bir olayda, bir kadın otobüs içindeki 6 kişiyi bıçaklayarak yaraladı.
ABONE OL
Abone Ol
Otobüste bıçaklı saldırı: 6 yaralı
Haberler / Dünya
1 Eylül 2024 Pazar 04:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Almanya'nın batısındaki Siegen kentinde bir kadın otobüste 6 kişiyi bıçaklayarak yaraladı. 32 yaşındaki şüpheli tutuklandı.

Saldırı sırasında otobüste en az 40 kişi seyahat ediyordu. Yerel yetkililer kurbanlardan en az üçünün hayati tehlike arz edecek şekilde yaralandığını söyledi.

Polis saldırının nedenini belirlemeye çalışıyor ancak terör saldırısı olduğuna dair herhangi bir belirti olmadığı ifade edildi.

Olay, Solingen'de 3 kişinin ölümüne ve 8 kişinin de ağır yaralanmasına neden olan ölümcül bıçaklı saldırıdan bir hafta sonra meydana geldi. Solingen'de şüpheli, daha önce sığınma başvurusunun reddedilmesi üzerine sınır dışı edilmesi gereken 26 yaşında bir Suriye vatandaşı çıktı.

Bu olayın ardından Almanya Başbakanı Olaf Scholz'un hükümeti kamuya açık yerlerde bıçak taşınmasına yeni kısıtlamalar getirmişti.,

Ayrıca Almanya, Taliban'ın 2021'de iktidarı geri almasından bu yana ilk kez Katar'ın kolaylaştırdığı bir anlaşmayla hüküm giymiş suçluları Afganistan'a geri göndermeye başladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime