Turktime

Olay iddia! Pınar Eliçe: Demet Özdemir Oğuzhan Koç’u parmağında oynatıyor!

Evliliği kısa süren Özdemir ve Oğuzhan Koç hakkında Pınar Eliçe'den yeni bir iddia geldi. Pınar Eliçe "Oğuzhan'a çok yakın biriyle konuştum. Bu eve gitmesine Oğuzhan da çok şaşkın. Oğuzhan'ın da zaafı var ama Demet Oğuzhan ile çok güzel oynuyor, böyle parmağında oynatıyor." dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Olay iddia! Pınar Eliçe: Demet Özdemir Oğuzhan Koç’u parmağında oynatıyor!
Haberler / Magazin
25 Mayıs 2023 Perşembe 16:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, 8 aylık evliliklerini anlaşmalı olarak bitirmeye karar vermişti. İkili tek celsede boşandı ancak Özdemir eski kocasının evinden çıkarken görüntülenince yine gündem oldu.

“Birkaç eşyam kalmıştı onları aldım. Benim özelim paylaşamam” diyen Özdemir ve Koç hakkında Söylemezsem Olmaz'da yeni iddialar yer aldı.

"DEMET'İN SENARYOLARI"

Yorumculardan Pınar Eliçe "Oğuzhan'a çok yakın biriyle konuştum. Bu eve gitmesine Oğuzhan da çok şaşkın. Oğuzhan'ın da zaafı var ama Demet Oğuzhan ile çok güzel oynuyor, böyle parmağında oynatıyor. Çocuğun haberi yok gazetecilerden çok şaşkın. Sonrasında bunlar Demet'in senaryoları..." dedi.


Eliçe konuşmasının devamında ise "Aralarında konuşulacak bir konu yok ki... Şaşkınlık içerisindeymiş. Demet bu oyunu konuşulmayı sevdi" yorumunda bulundu.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime