Turktime

Okan Kurt: Bu sokağın sahibiyim diyor!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın eski eşi Okan Kurt, kardeşinin sahibi olduğu restorandaki yan komşusuyla kavga etti.
ABONE OL
Abone Ol
Okan Kurt: Bu sokağın sahibiyim diyor!
Haberler / Magazin
18 Ekim 2021 Pazartesi 15:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dün akşam saatlerine meydana gelen olayda, Demet Akalın sosyal medya hesabından paylaştığı videoda eski eşi Okan Kurt'un kardeşinin sahibi olduğu restorandaki yan komşusuyla kavga ettiği ve mekanda alıkonulduğunu belirtti.

"BU SOKAĞIN SAHİBİYİM DİYOR"

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Okan Kurt, "Ben kız kardeşimin dükkanına geldim. Yandaki arkadaşlar tehdit edince aramızda bir arbede çıktı. Ondan sonrada onlar öyle kafalarına göre bir şeyler yapmaya çalıştı. Biz de öyle bir cevap verdik. Tehdit burada bir arkadaş var, ben 'Cumhurbaşkanı'nın berberiyim' diyor. 'Ben bu sokağın sahibiyim' diyor. Bizim Cumhurbaşkanı'na boynumuz kıldan ince. Bugüne kadar sustuysak da zaten Sayın Cumhurbaşkanımızın hatırına sustuk. Ama ben burada 'Bu sokağın sahibiyim' bilmem ne, bunlar doğru şeyler değil. Gelmişler burada bizi buradan çıkaracaklarmış. Aileme 'Siz buradan gideceksiniz' tehditleri. Arabamızı parçalamışlar, babamın arabasını parçalamışlar. Küçücük kız kardeşimin üzerine yürümüşler" ifadelerini kullandı.

BABASININ ARABASI PARÇALANMIŞ

Çıkan kavga esnasında Okan Kurt'un babasının arabasında çok sayıda hasar oluştu. Arabanın aynaları ve silecekleri kırıldı. Gazetecilere açıklamada bulunan Kurt, "Bu mu insanlık. Bakın arabayı ne hale getirmişler" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime