Turktime

Okan Buruk'tan transfer mesajı!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, önceliği orta saha transferine verdiklerini belirtirken diğer bölgeler için de çalışmaların sürdüğünü belirtti.
ABONE OL
Abone Ol
Okan Buruk'tan transfer mesajı!
Haberler / Spor
2 Temmuz 2022 Cumartesi 18:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Okan Buruk, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Çalışmalara yaklaşık bir hafta önce başladıklarını belirten 48 yaşındaki teknik adam, "Birinci haftayı tamamlamaya yakınız. Yoğun bir çalışmamız oldu. Yaptığımız test sonuçlarına göre antrenmanlarımızı planladık. Pazartesi günü milli oyuncuların katılımıyla çalışmaya tam kadro olarak devam edeceğiz." dedi.

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü, alternatifli bir kadro kurmak istediklerini vurgulayarak şöyle devam etti, "Bir transfer gündemimiz var. Bu gündem içinde arayışlarımız, bulduğumuz, beğendiğimiz ve ilgilendiğimiz oyuncular var. Bu her gün güncelleniyor. Bir opsiyon çıkıyor, olabilme olasılığına bakıyoruz, görüşüyoruz. Bazen oluyor, bazen olmuyor. Her gün farklı şeyler geliyor. Önümüzde çok fazla gün var ama transferleri kampa yetiştirmeye çalışıyoruz. Altyapıdan çıkan oyuncuları da değerlendirmek istiyoruz. Kampa oyuncularımızı götüreceğiz, hazırlık maçlarında değerlendireceğiz. Yerli ve yabancı transferlerimizi kampa yetiştirebilirsek kadro içinde değerlendireceğiz. Çok fazla alternatifi olan kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Geçen seneden eksiklerimizi çok iyi biliyoruz. Oralara en doğru şekilde takviye yapmaya çalışıyoruz."

ÖNCELİK ORTA SAHA
Buruk, ellerinde değerli bir oyuncu grubu olduğuna değinerek, şunları kaydetti, "Elimizdeki değerli oyuncuları kullanmak istiyoruz. Bunun yanı sıra orta sahaya oyuncu almak istiyoruz. Hücumda da bizim için opsiyon olacak oyunculara ihtiyacımız var. Kiralıktan dönen Yunus Akgün ve Emre Akbaba gibi bize ön bölgede doğrudan katkı sağlayabilecek oyuncular var. Önceliğimiz orta saha bölgesi. Diğer bölgelerle ilgili de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Abdülkerim Bardakçı ve Kazımcan Karataş aramıza katıldı. Onlar da bizim için hem Türk olarak çok iyi opsiyonlar hem de Galatasaray'ın geleceği için yapılan yatırımlar. Abdülkerim 28 yaşında ama fiziksel ve mental olarak uzun zaman hizmet edebilecek bir futbolcu. Kazımcan da potansiyeli olan Ümit Milli Takım oyuncusu. Onu da ilerleyen yıllarda Galatasaray'ın önemli oyuncularından birisi yapmak istiyoruz. Transferde önceliğimiz orta saha. Diğer bölgeler için aciliyet olsa da bekleme şansımız var."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime