Turktime

Okan Buruk'tan oyuncularına uyarı: İstanbul'a mutlu dönelim!

Galatasaray, Sparta Prag'a konuk olacak. Sarı-kırmızılılarda Okan Buruk, mücadele öncesi oyuncularıyla toplantı yaptı. İşte Buruk oyuncularına dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Okan Buruk'tan oyuncularına uyarı: İstanbul'a mutlu dönelim!
Haberler / Spor
22 Şubat 2024 Perşembe 10:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, Şampiyonlar Ligi macerasını sonlandırdıktan sonra devam ettiği UEFA Avrupa Ligi'nde final hedefini kovalıyor.

Sabah'ta yer alan haberde son 16 play-off turu ilk maçında sahasında 3-2 mağlup ettiği Çekya ekibi Sparta Prag'ı bugün deplasmanda devirip yoluna devam etmek isteyen sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Okan Buruk, son çalışmanın ardından takımına uyarılarda bulundu.

2000 yılında kazanılan UEFA Kupası'na vurgu yapan 50 yaşındaki çalıştırıcı, "Bu kulüp daha önce büyük zaferlere imza attı. Biz de sahaya çıkıp tarihimize yakışan mücadeleyi ortaya koymalıyız.

Galatasaray'ın hedefi her zaman zirvedir. Çok kaliteli oyunculardan kurulu güçlü bir takımız. Dublin'deki finale ulaşmak için bir engeli daha aşmak zorundayız. Hatasız oynayıp İstanbul'a mutlu dönelim" dedi.

SPARTA PRAG İLE 6. RANDEVU

Bu arada Sparta Prag ile Galatasaray, Avrupa kupalarında bugüne kadar 3'ü Avrupa Ligi, 2'si de Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam 5 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 2 kez sahadan galip ayrılırken, Çekya ekibi de 2 defa kazandı.1 mücadele ise berabere sona erdi.

Bu maçlarda Galatasaray 7 gol atarken, Prag ise 9 gol kaydetti. Öte yandan Cimbom, Avrupa kupalarında bugüne kadar 315 kez oynadı.

Bu maçlarda Aslan, 113 defa sahadan galip ayrılırken, 118 kez de rakiplerine mağlup oldu. 84 karşılaşmada ise kazanan çıkmadı.Geride kalan mücadelelerde G.Saray, rakip fileleri 426 kez havalandırırken, kalesinde 468 gol gördü.

G.SARAY NASIL TUR ATLAR!

Avrupa Ligi'nde son 16 bileti için sahaya çıkacak olan Galatasaray, ilk maçta Sparta Prag'ı 3-2 mağlup ettiği için avantajı elinde tutuyor. Sarı-kırmızılılar, galibiyet ve her türlü beraberlikte tur atlayan taraf olacak. Çekya ekibinin 1-0 galip gelmesi durumunda ise karşılaşma uzatmalara gidecek.

Uzatmalarda da eşitlik bozulmazsa üst tura yükselen takımı penaltı atışları belirleyecek. Sparta Prag, alacağı her türlü iki farklı galibiyetle turu kapacak.

Bu sezon 34 resmi maçta 20 gol, 9 asist gerçekleştiren Mauro İcardi, Galatasaray'ın hücumdaki en büyük kozu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime