Turktime

Okan Buruk'tan hakeme tepki: Penaltı pozisyonları var

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında lider Galatasaray deplasmanda Atakaş Hatayspor'a 2-1 yenildi ve ligde bu sezon ilk mağlubiyetini aldı. Okan Buruk yenilgiyi yorumladı.
ABONE OL
Abone Ol
Okan Buruk'tan hakeme tepki: Penaltı pozisyonları var
Haberler / Spor
11 Kasım 2023 Cumartesi 21:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında lider Galatasaray, deplasmanda Atakaş Hatayspor'a 2-1 yenildi ve ligde bu sezon ilk mağlubiyetini aldı.

Ev sahibi takımın gollerini 14'te Rivas, 55'te Ze Lamkel attı. Sarı kırmızılıların tek golü ise 28'de Wilfired Zaha'dan geldi.

"PENALTI POZİSYONLARI VAR"

Karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılıların tecrübeli teknik direktörü Okan Buruk, Süper Lig'deki ilk mağlubiyeti ve takımın performansını beIN SPORTS mikrofonlarına değerlendirdi.

Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

"Hatayspor'u kutluyorum. Bir planları ve ona uygun oyuncuları vardı, bunu uyguladılar. Maçın başından sonuna top bizdeydi. Zemin kötüydü, pas için uygun değildi. Oyunu daha hızlı oynamalıydık. Daha çok üretebilirdik. Kendi kalitemizin altında oynadık.

Penaltı pozisyonları var. Bunlar değerlendirilecektir. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Rakibi tebrik ediyoruz. Sonraki maçlarda daha iyisini yapmaya çalışacağız. Yoğun tempodan geçiyoruz. Bu tempoda kazanmak zor. Kazanamadığımız için üzgünüz.

Çok yoğun, zor bir tempoda devam ediyoruz. Programları yoğunlaştıranlar fikstürü belirleyenler. Maçın pazar gününe koyulma şansı olabilirdi. Baktığımızda bir gün daha ekstra dinlenebilirdik. Bunu da kabul ediyoruz. Kadromuz, kalitemiz en iyisini yapabilecek şekilde. Futbolun içerisinde 3 günde 1 maç da var. İster istemez bir yorgunluk oluyor."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime