Turktime

Okan Buruk duraklamadaki pozisyon için açıklama yaptı

Galatasaray, Süper Lig'de Alanyaspor'u 1-0 yendi. Sarı kırmızılılar milli araya kayıpsız girdi. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Okan Buruk duraklamadaki pozisyon için açıklama yaptı
Haberler / Spor
6 Ekim 2024 Pazar 21:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray sahasında Corendon Alanyaspor'u Yunus Akgün'ün 27. dakikada attığı golle 1-0 yendi. Sarı-kırmızılılar puanını 22 yaptı ve liderliğini sürdürdü.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk galibiyeti beIN SPORTS'a değerlendirdi.

"Maçın ilk yarısı kalemize çok yaklaştırmadık. Son dakika faul olarak gördük, hakemin faul vermediği pozisyon en net pozisyon. Bu standartta çok faul verdi, ceza sahasındaki hareket faul gibi gözüktü. Onu Alanyaspor'un net pozisyonu olarak sayabiliriz. Pozisyonu izlemedim henüz. Rakibi kendi ceza sahamıza çok sokmadık. Son 2 maçın baskısı vardı üzerimizde. Başlayanlar sonradan girenler iyi oyun çıkardı. Liderdik, lider devam ediyoruz. Rakiplerimizle arayı açmak istiyoruz. Oyuncuları robot olarak görüyoruz. Oyuncular milli takıma gidecek, dinlenmesi gerekiyor. 7 maçlık bir seri en yoğun fikstürümüzdü. İyi bir takımdık. Uzun zamandır galibiyet serisi bizim için önemliydi. Son 26 maçın 24'ünü kazanan bir takım var. Bizi destekleyen herkese teşekkür etmek istiyorum. Galatasaray 5. yıldız için en önde gidiyor."

Buruk, Süper Lig'in kalitesi hakkında yağtığı yorumda, "Her sene zorlaşıyor. Her sezon daha zor hale geliyor. Samsunspor'a baktığımızda üst sıraları zorluyor. Hiçbir şekilde berabere ya da kaybetme lüksümüz yok. Kalite arttıkça ligin zevki de artacak." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime