Turktime

O okulda adım atacak yer kalmadı

55 sandıkta toplam 19 bin 249 kayıtlı seçmenin bulunduğu Avcılar Leyla Bayram İlkokulunda oy kullanma yoğunluğu yaşanıyor.
ABONE OL
Abone Ol
O okulda adım atacak yer kalmadı
Haberler / Güncel
1 Nisan 2024 Pazartesi 02:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

31 Mart yerel seçimleri geldi çattı. Türkiye'nin yerel yöneticilerini belirleyeceği seçimde milyonlar bugün sandık başına gidiyor. Akşam saat 17.00'a kadar sürecek oy kullanma işlemi için vatandaş büyük ilgi gösteriyor. 

19 BİN 249 SEÇMEN VAR
Oy kullanma işleminin gerçekleştirildiği bazı okullarda yoğunluk yaşanıyor. Bu okullardan biri de Avcılar Leyla Bayram İlkokulu. Türkiye'de en fazla seçmen sayısı bulanan okullardan biri olan Leyla Bayram İlkokulunda kayıtlı tam 19 bin 249 seçmen bulunuyor. 55 sandığın bulunduğu okulda yaklaşık 500 personel görev yapıyor. 

SIRA MERDİVENLERE TAŞTI
Oy kullanma işleminin başlamasıyla birlikte vatandaşlar Leyla Bayram İlkokuluna akın etti. 20 bine yakın seçmenin bulunduğu okulda hem içerde hem de dışardaki yoğunluk kameralara yansıdı. Seçim günü tek başına bir ilçe haline gelen okulda koridorlardaki sıraların merdivenlere kadar taştığı görüldü. (Haber7)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime