Turktime

Nordsjælland yenilgisi ders mi oldu? Fenerbahçe, Krunic'i getiriyor

Ara transfer dönemi için çalışmalarına başlayan Fenerbahçe rotayı tekrar Rade Krunic'e çevirdi. Sarı-lacivertli kulüp yaz transfer döneminde yoğun mesai harcamasına rağmen kadrosuna katamadığı Boşnak yıldız için büyük bir ilerleme kaydetti.
ABONE OL
Abone Ol
Nordsjælland yenilgisi ders mi oldu? Fenerbahçe, Krunic'i getiriyor
Haberler / Spor
3 Aralık 2023 Pazar 14:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe'de gündem orta saha transferine çevrildi. Sarı-lacivertlilerde sezon başında da kadroya katılmak istenen Rade Krunic için yapılacak ilk teklif belli oldu.

Fenerbahçe'de' teknik direktör İsmail Kartal, Fatih Karagümrük maçı sonrasında "Oyuncu arayışımız yok" dese de sarı-lacivertli yönetim, çalışmalarına şimdiden başladı. Sarı-lacivertliler bu noktada gaza bastı.

Hem stoper hem de orta saha takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe'de 6 numaraya düşünülen ilk isim yaz transfer döneminde kadroya katılamayan Milan'ın yıldızı Rade Krunic...

5 MİLYON EURO TEKLİF EDİLECEK

30 yaşındaki oyuncu için İtalyanlara ilk etapta 5 milyon Euro teklif edilecek.

İTALYANLAR DA DOĞRULADI

İtalyan basını da Fenerbahçe'nin bu transfer girişimlerini doğruladı. Çizme medyası, Krunic'in Milan teknik direktörü Stefano Pioli için önem taşıdığını ancak sözleşme uzatma görüşmelerinden sonuç çıkmaması nedeniyle Boşnak oyuncunun takımdan ayrılmaya sıcak baktığını yazdı. Fenerbahçe'nin ocak ayında Krunic için teklif yapacağının da altını çizen haberde; "Türk takımı, Boşnak oyuncuyu ocakta kadrosuna katabilir" denildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime