Turktime

Nicolo Zaniolo'da yeni perde: 27 milyon Euro

Aston Villa, Zaniolo için kiralama bedeli olarak 3 milyon euro, satın alma opsiyonu 20 milyon euro ve 7 milyon euro bonus içeren bir teklif sundu.
ABONE OL
Abone Ol
Nicolo Zaniolo'da yeni perde: 27 milyon Euro
Haberler / Spor
12 Ağustos 2023 Cumartesi 11:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde Roma'dan transfer edilen Nicolo Zaniolo için Aston Villa, Galatasaray'a teklifini sundu. Juventus ve diğer birçok kulübün radarında bulunan İtalyan yıldız için 3 milyon Euro kiralama bedeli önerildi. Sunulan teklifte 20 milyon Euro'luk satın alma opsiyonun yanı sıra 7 milyon Euro'luk da bonus maddesi yer aldı. Daha önce Aston Villa Teknik Direktörü Unai Emery, 24'lük yıldızın listelerinde olduğunu belirterek, "Bir forvet değil, çok yönlü. Sahip olduğu niteliklerle bize yardımcı olacak bir futbolcu. Listede başka isimler de var" ifadelerini kullanmıştı. Öte yandan Tete'yi kadrosuna katan Galatasaray'ın Zaniolo'nun takımdan ayrılmasına izin vereceği iddia edildi.

KADROYA YAZILMADI

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan son iki ön eleme maçında kadroya alınmayan Nicolo Zaniolo, bugünkü Kayserispor mücadelesinde de kadroya yazılmadı. Başarılı oyuncuya İtalyan ekiplerinden Juventus'un da ilgisi sürüyor. Zaniolo, daha önce verdiği röportajda hayalinin Juventus'ta oynamak olduğunu dile getirmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime