Turktime

Netflix'den kötü haber!

Netflix'den kötü haber. Netflix oyunlarından, daha fazla para kazanmak için ücretsiz oyun devrini kapatmaya hazırlanıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Netflix'den kötü haber!
Haberler / Medya
6 Ocak 2024 Cumartesi 13:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Netflix’ten oyun oynayanlar için kötü haber! Netflix oyunları için yardım merkezi sayfasını ziyaret ettiğinizde ilk maddede şu ifade yer alıyor: “Reklam yok. Ekstra ücret yok. Uygulama içi satın alma yok.” Ancak  Netflix gelir elde etmenin yeni yollarını arıyor. Ne yazık ki bu üç söz de yakında yerine getirilmeyecek. 

NETFLİX'DE ÜCRETSİZ OYUN DEVRİ BİTİYOR

Netflix yöneticileri, son iki yıldır hediye ettikleri mobil oyunlardan para kazanmaya kararlı. Şimdilik Netflix Games’teki her oyun tüm aboneler için tamamen ücretsizdir. Hatta Netflix, hizmetin bir parçası olarak yeniden başlatmadan önce bu oyunların bazılarındaki tüm uygulama içi satın almaları ve reklamları geriye dönük olarak kaldırdı. İsteseniz bile daha fazla seviye veya yeni karakter için ödeme yapamıyorsunuz. Ancak yakın zamanda Netflix bu duruma son verecek.

Netflix yöneticileri , oyunlardan kâr elde etmeye başlamak için uygulama içi satın alımları yeniden eklemeyi planlıyor. Ayrıca daha büyük sürümler için ücretlendirme yapmak istiyor. Hatta yetkililer, Netflix aboneleri için reklamlı Standart planında oyunlara reklam yerleştirmek gibi fikirleri gündeme getirdi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime