Turktime

Netanyahu'dan Süleymani yorumu!

Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani’nin öldürülmesini değerlendiren İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, ‘ABD’nin kendini savunma hakkı olduğunu’ belirtti.
ABONE OL
Abone Ol
Netanyahu'dan Süleymani yorumu!
Haberler / Dünya
3 Ocak 2020 Cuma 19:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İran Devrim Muhafızları'na bağlı Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin ABD saldırısında öldürülmesi nedeniyle Yunanistan'a yaptığı resmi ziyareti yarıda keserek ülkesine dönmesi beklenen Benyamin Netanyahu, yolculuk öncesi yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Başkan (Donald) Trump; süratle, etkili ve kararlı hareket ettiği için her türlü övgüyü hak ediyor. İsrail, barış, güvenlik ve meşru müdafaa için verdiği savaşta ABD’nin yanındadır.”

Öte yandan Başbakanlık Ofisi tarafından yayımlanan açıklamada da Netanyahu, “İsrail’in kendini savunma hakkı olduğu gibi ABD de tamamen aynı hakka sahip. Kasım Süleymani, Amerikan vatandaşlarının ve diğer pek çok masum insanın ölümünden sorumludur. Bu tarz daha fazla saldırıyı planlıyordu” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime