Turktime

Naci Görür’den anket tepkisi: Bu kadar çabuk unutamazsınız

Deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, “Türkiye’nin en önemli sorunu nedir?” konulu bir ankete verilen cevaplara isyan etti. Naci Görür, cevaplar arasında deprem konusunun olmamasına isyan etti.
ABONE OL
Abone Ol
Naci Görür’den anket tepkisi: Bu kadar çabuk unutamazsınız
Haberler / Medya
28 Temmuz 2024 Pazar 13:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, ASAL Araştırma’nın vatandaşlara, “Türkiye’nin en önemli sorunu nedir” sorusuna gelen cevapların arasında depremin olmamasına tepki gösterdi.

DEPREM SORUNLAR ARASINDA YER ALMADI

ASAL Araştırma vatandaşlara “Türkiye’nin en önemli sorunu nedir” diye sordu. Ankete katılanların yüzde 64.6’sı Türkiye’deki en önemli sorunun ekonomi ve hayat pahalılığı olduğunu ifade etti. Diğer cevaplar arasında depremin yer almaması dikkat çekti.

NACİ GÖRÜR İSYAN ETTİ

Prof. Dr. Naci Görür, “Halk TV'de Türkiye'nin en önemli sorunlarını gösteren bir araştırma yayınlandı. ASAL diye bir kurum yayınlamış galiba. Ankette pahalılık var, güvenlik var, işsizlik var, terör var, ahlak kaybı var, anayasa var, Daha neler neler var. Olmayan ne biliyor musunuz? DEPREM YOK, DEPREM. Daha yakında elli binden fazla suçsuz, günahsız insanlarını gömmüş bir toplumun gerçeği bu. Televizyondaki konuşmacılar da her şey normalmiş gibi bunu tartışıyorlar.

Benim güzel kalpli insanlarım depremde kaybettiğimiz canlarımızı bu kadar çabuk unutamazsınız. Her şey normal gibi yola devam edemezsiniz. Siz bu değilsiniz. Sizi yönetenlerden DEPREM DİRENÇLİ kentler talep ediniz. Sevgiyle” ifadeleriyle tepki gösterdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime