Turktime

Muharrem İnce'den ittifak açıklaması!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Bursa'da gazetecilere yaptığı açıklamada, "Tek başımıza yapamıyorsak ne yapacağız? Cumhur İttifakı'na mı destek olacaksın? Asla, asla olmayacağız." dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Muharrem İnce'den ittifak açıklaması!
Haberler / Güncel
25 Ekim 2021 Pazartesi 21:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İnce, Bursa'da partisinin Yıldırım, Gürsu, İnegöl ve Yenişehir ilçe başkanlıklarının açılışına katıldı.

Daha sonra Rıza Ağa Mübadele Kahvesi'nde vatandaşlarla sohbet eden İnce, burada yaptığı konuşmada, seçime kadar durmadan çalışacaklarını söyledi.

Bugüne kadar 54 ilde örgütlenmelerini tamamladıklarını aktaran İnce, sözlerini şöyle sürdürdü:

"ERDOĞAN'I DEĞİŞTİRMEK İÇİN NE GEREKİYORSA ONU YAPACAĞIZ"

"'Dostlarımızla iktidar olacağız'. Böyle bir söylem yok bizde. Biz tek başımıza iktidar olacağız. Yüzde 50 artı bir oy alacağız. Seçime yakın bakarız. Boyumuzun ölçüsünü alırız. Anketleri yaptırırız. Tek başımıza yapamıyorsak ne yapacağız? Cumhur İttifakı'na mı destek olacaksın? Asla, asla olmayacağız. O zaman ne yapacağız? Bu iktidarı, yorgun Erdoğan'ı değiştirmek için ne gerekiyorsa onu yapacağız."

Memleketin bir umuda ihtiyacının olduğunu dile getiren İnce, "Otobüste yatacağım, orada yaşayacağım. Benim adaylığımı bilerek geciktirdiler. Kazanmasın istediler zaten. Sözde aday diye gösterdiler ama kazanacak diye çok korktular. Bir tane günahım var benim. Partinin oylarını artırmak. 41 yıl sonra yüzde 30'u geçmek. Benim böyle bir günahım var. Onun için beni sevmediler yani." diye konuştu. İnce, daha sonra üniversite öğrencileriyle buluşarak sohbet etti.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime