Turktime

Motoruna çarpan kadın annesi çıktı

İstanbul Fatih'de bir motosikletlinin kamerasına ilginç anlar yansıdı. Bir kadın, oğlunun motosikletine çarptı, o anlar kameralara yansıdı.
ABONE OL
Abone Ol
Motoruna çarpan kadın annesi çıktı
Haberler / Güncel
6 Mayıs 2024 Pazartesi 10:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fatih'te trafikte seyir halindeki motosikletliye annesinin kullandığı otomobilin çarpma anı ve sonrasında yaşananlar başka bir motosikletlinin kask kamerasınca kaydedildi.

Turgut Özal Millet Caddesi'nde plakası ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen otomobil, aynı yönde ilerleyen motosikletliye arkadan çarptı.

Kaza sonrası yaralanan olmazken, bu sırada caddede seyir halindeki başka motosikletli Buğra Açık, aracın çarptığı motosiklet sürücüsünün durumunu sormak için yanına yanaştı.

Buğra Açık'ın "iyi misin?" diye sorduğu motosiklet sürücüsü, kendisine çarpan araç sürücüsü için "annem zaten" cevabını verdi.

Bu yanıta gülerek karşılık veren Açık ile diğer sürücü arasında yaşanan diyalog, motosikletlinin kask kamerasınca görüntülendi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime