Turktime

Montella'dan Sacha Boey ve Gedson Fernandes açıklaması!

A Milli Takımımız, EURO 2024 Elemeleri D Grubu son maçında Galler ile kozlarını paylaşacak. Cardiff'te oynanacak müsabaka öncesi Ay-Yıldızlılar'ın teknik direktörü Vincenzo Montella, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Montella'dan Sacha Boey ve Gedson Fernandes açıklaması!
Haberler / Spor
20 Kasım 2023 Pazartesi 23:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu son haftasında 21 Kasım Pazartesi günü deplasmanda Galler'le karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımımızın teknik direktörü Vincenzo Montella, başkent Cardiff'teki antrenman tesisinde düzenlenen basın toplantısında soruları cevapladı.

Montella'nın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

''İlk geldiğimde organize olmuş ve çok iyi işleyen bir federasyon gördüm. Başarılı olduysak onların destekleri sayesinde oldu. Onlara da çok teşekkür ediyorum.

"CEVAP ORTADA"

Boey hakkındaki spekülasyonları duydum ama Gedson hakkındaki haberleri ilk defa sizden duyuyorum. Yanılmıyorsam bir futbolcunun Türk olması için 5 sene oynaması gerekiyor. Yani cevap ortada. Kalbi Türkiye ile atan her futbolcuyu kucaklayacağız. Ben de yabancıyım ama kalbim Türkiye ile atıyor.

Kenan Yıldız çok zeki bir çocuk ve zeki olduğu için de uzun vadede iyi futbolcu olma ihtimali çok yüksek. Kenan Yıldız büyük bir potansiyele sahip. Şu andan itibaren farklı bir kariyere alışması gerekiyor ve o başarıyı yönetmesi gerekiyor. Herkesin beklentisi de farklı olacak. Beni performansıyla mutlu eden bir futbolcu.

Kadroya 29 futbolcu çağırdık. Bazı sakatlıklar oldu ama buraya gelen her futbolcu 11'de oynayabilecek durumda. Maçtan maça kadro değişebilir. Rakibin özelliklerine göre bir 11 çıkarabiliriz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime