Turktime

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Erdoğan talimatı verdi

TBMM’den geçtikten sonra kanunlaşacak tasarı milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 12 bin lira teklifi götürüldü. Erdoğan, yükseltilmesi talimatını verdi.
ABONE OL
Abone Ol
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Erdoğan talimatı verdi
Haberler / Ekonomi
17 Temmuz 2024 Çarşamba 12:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yaklaşık 3,74 milyon kişiyi ilgilendiren en düşük emekli maaşının 12 bin 500 liraya çıkarılmasını öngören tasarı TBMM’den geçtikten sonra kanunlaşacak ve milyonlarca emeklinin hesabına yatacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, kabine toplantısında alternatifli bir sunum yapmıştı. Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çalışma Bakanlığı uzmanları toplantılar yaptılar, sonunda siyasiler bir araya gelip bir rakam belirlediler. 

İktidar cephesinden önemli kulisler haberler alan Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, ekonomi yönetimi tarafından belirlenen en düşük emekli aylığının 12 bin lira olduğunu yazdı.

ERDOĞAN REDDETTİ, TALİMATI VERDİ
Selvi’nin edindiği bilgiye göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 12 bin lira teklifi götürüldü. Erdoğan, 12 bin 500 liraya yükseltilmesi talimatını verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Emmioğlu
 17 Temmuz 2024 Çarşamba 12:26
Türkiyemizde tüm çalışanlar, ödedikleri prim oranında emekli maaşı almalıdırlar. Bu yapılmadığı sürece devamlı tartışmalar olacaktır!.. Eğer yatan pirim oranında ödenecek maaşlar kimse tarafından itiraza mahal bırakmaz. Selamlar.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime