Turktime

Milli takımda Abdullah Avcı sesleri yükseliyor! Riva'da ne konuşuldu?

Ermenistan ile 1-1 beraber kalan milli takımımızda maçın ardındanAlman teknik adam Stefan Kuntz eleştirilerin hedefinde olan isimdi. Bu doğrultuda Stefan Kuntz'un görevden alınıp yerine Abdullah Avcı'nın getirileceği iddia edilmişti. Abdullah Avcı'nın bu akşam Riva'ya gittiği iddia edildi.
ABONE OL
Abone Ol
Milli takımda Abdullah Avcı sesleri yükseliyor! Riva'da ne konuşuldu?
Haberler / Spor
10 Eylül 2023 Pazar 09:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EURO 2024 Elemeleri D Grubu 5. maçında A Milli Takımımız Ermenistan'la 1-1 berabere kalarak önemli iki puan kaybetti. Karşılaşma sonrasında Alman teknik adam Stefan Kuntz eleştirilerin hedefinde olan isimdi. Stefan Kuntz'un takımdan gönderilip yerine Abdullah Avcı'nın geleceği iddia edilirken bu akşam saatlerinde Abdullah Avcı'nın TFF'nin Riva tesislerine gittiği iddia edilmişti.

KUNTZ GİDİYOR AVCI GELİYOR!

Gelişmeler sonrasında TFF Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz'la yolları ayırma kararı aldı. Stefan Kuntz'un yerine Abdullah Avcı'nın, Milli Takım'ın başına geçeceği kaydedildi. TFF'nin Japonya ile oynanacak hazırlık maçı öncesi böyle bir karar alıp almayacağı merak konusu..

ABDULLAH AVCI NEDEN RİVA'YA GİTTİ!

Abdullah Avcı'nın dışında gündemdeki diğer adayların ise Sergen Yalçın, Rıza Çalımbay ve Fatih Terim olduğu öğrenilirken, Avcı'nın artık imza atmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Öyle ki Abdullah Avcı'nın şu anda (9 Eylül 19.00) Riva'da olduğu da iddialar arasında bulunurken son olarak Trabzonspor'u çalıştıran tecrübeli hocanın Riva'ya gitme sebebi ortaya çıktı.

20 GÜN PLANLANAN SEMİNER

Abdullah Avcı'nın 20 gün önce planlanan Hakem Semineri'nde konuşmacı olarak Riva'ya gittiği ifade edildi. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin de A Milli Takım'la beraber Eskişehir'de olduğu aktarıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime