Turktime

Milli Takım'da Abdülkerim bilmecesi: Galatasaray doktorunda açıklama geldi

Galatasaray'ın stoperi Abdülkerim Bardakçı'nın, Ermenistan maçı öncesi kadrodan sürpriz bir şekilde çıkarılması sonrası, Galatasaray kulüp doktoru Yener İnce ve spor yorumcusu Ahmet Çakar'ın açıklamaları tartışma başlattı.
ABONE OL
Abone Ol
Milli Takım'da Abdülkerim bilmecesi: Galatasaray doktorunda açıklama geldi
Haberler / Spor
26 Mart 2023 Pazar 12:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray'ın stoperi Abdülkerim Bardakçı'nın, Ermenistan maçı öncesi kadrodan sürpriz bir şekilde çıkarılması sonrası, Galatasaray kulüp doktoru Yener İnce ve spor yorumcusu Ahmet Çakar'ın açıklamaları tartışma başlattı.

"2 HAFTA DAHA TEDAVİSİ SÜRECEK DENDİ"

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Ermenistan maçı öncesi kadrodan sürpriz bir şekilde çıkarılan Galatasaray'ın stoperi Abdülkerim Bardakcı ile ilgili "Abdülkerim'in durumu yakın zamanda açıklığa kavuşacak. Perşembe günü en son Abdülkerim'i tedavi eden doktorlardan rapor aldık. Nöroloji bölümü, 2 hafta daha tedavisinin süreceğini söyledi. Biz de böyle bir karar verdik." diye konuştu.

"BEN DE ANLAMADIM"

Beyaz TV'ye konuşan Abdülkerim Bardakcı ise "Maça 10 gün kala baş ağrısından dolayı bir oyuncu milli takım kampından çıkarılabilir mi? En büyük hedefim milli takımda oynamak. Nasıl çıkartıldığımı ben de anlamadım." diye konuştu.

GALATASARAY KULÜP DOKTORUNDAN AÇIKLAMA GELDİ

Galatasaray kulüp doktoru Yener İnce de gece saatlerinde Abdulkerim hakkında bir açıklama yayınladı. Doktor İnce "Hayati bir tablosunun olmadığını, oynamasında bir sakınca olmadığını anladıktan sonra sadece baş ağrısının tedavi edilmesi gerektiğine karar verdik. dün idmana başladı. Herhangi bir sıkıntı olmadığını görünce, hocamızın kararıyla da takıma dahil oldu. Şu anda iyi durumda. Herhangi bir şikayeti yok." ifadelerini kullandı.

ORUÇ İDDİASI

Spor yorumcusu Ahmet Çakar'da galatasaray'ın Karabağ ile oynayacağı özel maçın kadrosuna alınan Abdulkerim Bardakcı'nın milli takım kadrosundan çıkarılmasıyla ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Çakar şunları söyledi: "Galatasaray - Karabağ maçı var. Demek ki Abdülkerim Bardakcı, Karabağ'a gidiyor. Abdülkerim ile milli takım kampında bir şey yaşandı. Yakında kokusu çıkar. Olayın oruç ile alakası varsa Kuntz'un bu ülkede 1 dakikalık yeri yok. Hamit Altıntop'un ise 2 dakikalık yeri yok."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime