Turktime

Metin Öztürk iddialı konuştu: 'Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalacağız'

Galatasaray'ın ikinci başkanı Metin Öztürk, sarı-kırmızılı kulübün kurucusu olan Ali Sami Yen'i anma töreninde önemli açıklamalarda bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Metin Öztürk iddialı konuştu: 'Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalacağız'
Haberler / Spor
29 Temmuz 2023 Cumartesi 13:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray'ın kurucu başkanı Ali Sami Yen, vefatının 72. yıl dönümünde kabri başında anıldı. Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Ali Sami Yen'i anma töreninde konuştu.

Öztürk, "1905 yılında Ali Sami Yen Başkanımız ve arkadaşları, o günün en önemli kurumu, bugün aynı şekilde ülkemizin gelişimine ön ayak olan Galatasaray Lisesi'nde büyük bir özveriyle Galatasaray Kulübümüzü kurdular. Kendisinin vefatının 72. yılı. O yıllarda bu yıllara geldiğimizde ne kadar önemli bir bakış açısıyla Galatasaray'ı kurduğunu görüyoruz. O yıllarda futbol yeni oynanıyor ve o zaman mesajı şu; İngilizler gibi oynamak, bir takım olmak ve en önemlisi yabancıları yenmek." dedi.

Metin Öztürk, sözlerini, "Bugün Ulu Önder Atatürk ve arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyet'in 100. yılını kutluyoruz. Dursun Özbek başkanımız vizyonu çizmişti, "Cumhuriyet'in 100. yılında şampiyon olacak" dedi. Cumhuriyet'in 100. yılıyla, Ali Sami Yen başkanımızın 1905 yılında kurduğu vizyon bugün Galatasaray'da birleşti. Nedir, Avrupa'da yabancı takımları yenmek. Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynuyoruz, gruplara kalacağız. Galatasarayımızı inşallah bu sene Avrupa'da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edecek." diye tamamladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime