Turktime

Meteoroloji duyurdu: Sıcaklıklar artacak

Yurt genelinde mevsim normallerinin altında seyreden sıcaklıklar, yarından itibaren 3 ila 5 derece artacak.
ABONE OL
Abone Ol
Meteoroloji duyurdu: Sıcaklıklar artacak
Haberler / Güncel
23 Eylül 2024 Pazartesi 16:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, yurt genelinde mevsim normallerinin altında seyreden sıcaklıklar yarından itibaren 3 ila 5 derece artış gösterecek.

Özellikle iç ve doğu bölgelerde hissedilecek bu artışla birlikte sıcaklıklar mevsim normallerine ulaşacak. Hafta sonuna doğru ise sıcaklıklar, batı ve iç kesimlerde mevsim normallerinin üzerine çıkacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanı Mehmet Özdemirci, yaptığı değerlendirmede, bugün kuzey ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli sağanakların görüldüğünü belirtti.

Özdemirci, Kocaeli, Sakarya, Bolu, Düzce, Bartın, Zonguldak, Trabzon, Sinop ve Rize çevrelerinde yağışların yerel olarak kuvvetli olabileceği uyarısında bulundu.

YAĞIŞLAR AZALACAK
Özdemirci, yarından itibaren yurt genelinde yağışların etkisini azaltacağını ve hafta boyunca sadece Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yer yer sağanak yağış görüleceğini ifade etti.

Demirci, "Ülkemizin iç ve doğu kesimlerinde mevsim normallerinin altında olan sıcaklıklar, yarından itibaren 3 ila 5 derece artacak ve mevsim normalleri civarında seyredecek. Hafta sonuna doğru özellikle iç ve batı kesimlerinde sıcaklıklar yeniden artacak ve mevsim normallerinin üzerine çıkacak." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime