Turktime

Meteoroloji bölge bölge uyardı: Kuvvetli yağış geliyor!

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, Trakya başta olmak üzere kuzeybatı kesimlerde hissedilir derecede (6 ila 15 derece) azalacağı tahmin ediliyor. İşte hava durumu raporu...
ABONE OL
Abone Ol
Meteoroloji bölge bölge uyardı: Kuvvetli yağış geliyor!
Haberler / Güncel
3 Aralık 2023 Pazar 10:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün raporuna göre yeni hafta sağanak ile gelecek.

SICAKLIKLAR DÜŞECEK

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, pazartesi günü yağış ve kuzeyli rüzgarla birlikte Trakya başta olmak üzere kuzeybatı kesimlerde hissedilir derecede (6 ila 15 derece) azalacağı tahmin ediliyor.

MGM tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkenin batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Kırklareli ve Muğla çevreleri, Çanakkale'nin güneyi ile Balıkesir’in batı kıyılarının sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, havanın etkisine girmesi bekleniyor.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Diğer yerlerin ise az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Rüzgarın; Marmara'nın batısı ile Ege kıyılarına güney yönlerden kuvvetli (40-70 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime