Antalya'da 12 Nisan'da meydana gelen teleferik kazasında bir kişi ölmüş, yedi kişi yaralanmıştı. 22,5 saat boyunca kurtarma çalışmalarının sürdüğü teleferik faciasıyla ilgili sorumluluğu bulunduğu ifade edilen Kepez Belediye Başkanı CHP'li Mesut Kocagöz'ün tutukluluğuna yapılan itiraz mahkemece reddedildi.
5 KİŞİ TUTUKLANDI
Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde meydana gelen olayda teleferik hattını işleten ANET A.Ş.'nin eski yönetim kurulu başkanı olan Mesut Kacagöz'ün de aralarında bulunduğu beş kişi tutuklandı.
Kocagöz'ün tutukluluğuna yönelik yapılan itiraz mahkeme tarafından reddedildi. CHP'liler, adliye ve il binası önünde Kocagöz'ün tutuklanmasına tepki gösterdi. Öte yandan Kocagöz'ün kazadan önce görevinden istifa ettiği bu nedenle sorumluluğu bulunmadığı belirten avukatları Antalya 32'nci Asliye Ceza Mahkemesi'ne itirazda bulundu.