Turktime

Meryem Uzerli dekoltesiyle yine çok konuşuldu

Hem günlük hayatını hem de havalı pozlarını sosyal medya hesabında paylaşarak hayranlarıı sevindirmeye de devam eden Meryem Uzerli, bu kez bir dergi çekimine katıldı. Dergideki pozları hayranlarının gözlerini kamaştıran ünlü oyuncunun bacak dekoltesi de çok konuşuldu.
ABONE OL
Abone Ol
Meryem Uzerli dekoltesiyle yine çok konuşuldu
Haberler / Magazin
30 Temmuz 2021 Cuma 18:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Meryem Uzerli, yarı Türk olmasına rağmen Türkiye'den çok kopuk olan ve Almanya'da çeşitli projelerde oynamayı tercih eden bir oyuncuydu. Fenomen proje "Muhteşem Yüzyıl" dizisi için oyuncu arandığını duyunca seçmelere katıldı.

O zamanlar sadece bir televizyon filminde oynayacağını sanıyordu ve birkaç yıl boyunca Türkiye'de kalması gerektiğini öğrenince şaşırdı. Ama o birkaç yıl ona muhteşem bir kariyer ve büyük kızı Lara'yı getirdi. "Muhteşem Yüzyıl" sonrasında dizilerde dikiş tutturamasa da, sinemada bir hayli başarılı olan Meryem Uzerli, bir yandan da sır gibi sakladığı ABD'li sevgilisinden bir çocuk daha doğurdu.

Şu sıralar, yeni dizisi için hazırlanan ünlü oyuncunun hem kariyeri hem de özel hayatında her şey yolunda gidiyor. Hem günlük hayatını hem de havalı pozlarını Instagram hesabında paylaşarak hayranlarıı sevindirmeye de devam ediyor.

YİNE DİKKAT ÇEKTİ

Genelde, profesyonel fotoğraf çekimleri ayarlayıp hesabında paylaşan Meryem Uzerli, bu kez bir dergi çekimine katıldı. Dergideki pozları hayranlarının gözlerini kamaştıran ünlü oyuncunun bacak dekoltesi de çok konuşuldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime