Turktime

Merve Boluğur çok öfkelendi

Geçtiğimiz günlerde eski eşi Murat Dalkılıç'ın açıklamaları sorulduğu için çılgına dönen Merve Boluğur, "Yanımda sevgilim var, bu nasıl bir soru sormak!" diyerek gazetecilere bağırmıştı. Ünlü oyuncu, Akmerkez'de kameralara yansıdı.
ABONE OL
Abone Ol
Merve Boluğur çok öfkelendi
Haberler / Magazin
13 Ağustos 2022 Cumartesi 09:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Popçu Murat Dalkılıç ile ünlü oyuncu Merve Boluğur 24 Ağustos 2015’te nikah masasına oturmuş, ikinci evlilik yıl dönümlerini kutlamaya bir hafta kala boşanma kararı almıştı.

Boşanma sonrasında Merve Boluğur'un psikolojik olarak zor günler geçirdiği ve bu nedenle de ekranlardan uzaklaştığı iddia edildiği de sık sık magazin gündeminde yer almıştı.

"Murat’tan sonra kendini toparlayamadı" ve "Bu kız delirdi" şeklinde yorumlar yapıldı. Bazı sosyal medya kullanıcıları da Murat Dalkılıç'ı eleştirdi. Murat Dalkılıç da sosyal medyadan sessizliğini bozdu.

Dalkılıç, "Muhatabı bunları her gün görüyor hiç mi düşünmüyorsunuz? Asıl sizin bu atıflarınız ile herhangi bir insanın ne kadar üzülerek o hale dönüşebileceğinin farkında değil misiniz?" diyerek tepki göstermişti.

"BİTMİŞ ŞEYİN PRİMİNİ YAPMAK NE YA?"

Merve Boluğur ise, “Geçmişimle ilgili hiç konuşmadım çünkü benim için bitmiştir. Susmamın nedeni de saygımdandı hep. Fakat kimse de beni defalarca ağzına sakız etmeyecek. Topluca son kez yazıyorum. Bir daha bana böyle gelmeyin. Ne Magazin ne ex. Son kez söylüyorum; benim bir duruşum, imajım var. Kalkıp kokuşmuş bitmiş gitmiş şeyin primini yapmak ne ya?" açıklamasıyla gündeme bomba gibi düşmüştü.

Merve Boluğur, gündeme bomba gibi düşen açıklamalardan sonra sevgilisi Mert Aydın ile birlikte bir alışveriş merkezinden çıkarken objektiflere takıldı. Bir hayli gergin gözüken Boluğur ve sevgilisi, "Tatiliniz nasıl geçti?" sorularına cevap vermeden valeden araçlarını istediler.

Geçtiğimiz aylarda şarkıcılığa soyunan ve söylediği şarkılar ile sosyal medyada ağır eleştiri alan Boluğur, kendisini görüntüleyen basın mensuplarını görmezden gelip hızla aracına yürüdü.

MERVE BOLUĞUR'UN SİNİRİ GEÇMEDİ

Öte yandan eski eşi Murat Dalkılıç'ın açıklamaları da sorulan ünlü isim, adeta çılgına dönerek; "Yanımda sevgilim var, bu nasıl bir soru sormak!" diyerek gazetecilere bağırmıştı.

Oyuncu; muhabirlerin, "İşimizin gereğini yapıyoruz. Murat Bey size destek verdi, siz de karşılık verdiniz" cümlelerine ters ters bakarak yoluna devam etmişti.

Boluğur, tüm bunların ardından önceki gün Etiler Akmerkez’de kameralara yansıdı. Telefonu ile ilgilenen Boluğur, basın mensuplarını görünce istifina bozmadan telefonu ile uğraşmaya devam etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime