Turktime

Mertens'in cevabı herkesi şok etti: Galatasaray'dan ayrılıp dünya turuna çıkacağım

Galatasaray cephesine yakın isimlerden biri olan Erinç Bilican, Sarı Kırmızılı takımdaki ilk ayrılığı duyurdu. Bilican'ın yıldız futbolcu hakkında 'Dünya turuna çıkmak istiyor' istihbaratı ise Okan Buruk'a adeta şok etkisi yarattı.
ABONE OL
Abone Ol
Mertens'in cevabı herkesi şok etti: Galatasaray'dan ayrılıp dünya turuna çıkacağım
Haberler / Spor
14 Mart 2024 Perşembe 10:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

'Markaj' kanalında Evren Göz'ün sorularını yanıtlayan Erinç Bilican, Galatasaray'ın transfer gündemini değerlendirdi. Belçikalı yıldız Mertens hakkında çok net ifadeler kullanan Bilican 'Mertens yeni sözleşme yapmayacak, oyuncu dünya turuna çıkacak' sözleri Sarı Kırmızılı camiada bir hayli ilgi uyandırırken, ünlü yorumcunun 'Ben Okan Buruk'u Liverpool'a yakıştırıyorum' değerlendirmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

MUSLERA VE MERTENS OKAN BURUK'LA GÖRÜŞTÜ
Oliveira hatasını anlayıp özür diledi, Oliveira antrenmanda çift kale maçta Okan Buruk'la aynı takımda yer alıyor bu da önemli bir mesajdı. Okan Buruk kırmadan dökmeden kibir ego yapmadan bu meseleyi çözdü. Oliveira'nın affedilişinde Muslera ve Mertens'in Okan Buruk'la görüşmesi göz ardı edilemez. Okan Buruk'un çözüm yöntemleri gerçekten çok iyi Avrupai bir çözüm şekli. Okan Buruk Avrupa'ya gidecektir, Galatasaray'la 5. yıldızı takıp Avrupa serüveni olabilir. Herkes Serie A diyor ama Okan Buruk tam Liverpool'un hocası olacak bir teknik adam.

İLKAY GÜNDOĞAN TRANSFERİ ZOR
Galatasaray sağ bek için alternatiflerini Fransa'dan arıyor. Sol beke de bir alternatif düşünülüyor sol bek için alt liglerden bir oyuncu aranıyor. Galatasaray için İlkay Gündoğan transferi zor, İlkay orada çok mutsuz, kafam rahat olsun gittiğim yerde sevileyim düşüncesinde olursa İlkay transferi olabilir.

Seçilmişler kimin sayesinde seçildiğini unutmasınlar 2018'de Dursun Özbek, Eşref Hamamcıoğlu'nu 140 oyla geçip başkan olduysa bu Erden Timur'un sayesinde oldu.

MERTENS DÜNYA TURUNA ÇIKMAK İSTİYOR
Mertens sözleşme uzatmak istemiyor, dünya turuna çıkmak istiyor. Planları arasında dünyayı gezme düşüncesi var, bunu Okan Buruk'la paylaştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime