Turktime

Mersin'de damat dehşeti

Mersin'de bir şahıs, boşanma aşamasındaki eşi, kayınvalidesi ve kayınpederini silahla katletti.
ABONE OL
Abone Ol
Mersin'de damat dehşeti
Haberler / Güncel
25 Temmuz 2024 Perşembe 12:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Mersin'in Toroslar ilçesine bağlı Darısekisi Mahallesi, dün gece saat 01.30 sıralarında korkunç bir aile dramına sahne oldu. Musa Özel (52), boşanma aşamasındaki eşi Fatma Özel (21), kayınpederi İbrahim Avcı (56) ve kayınvalidesi Elif Avcı (54) ile yaptığı görüşme sırasında dehşet saçtı.

Musa Özel, Fatma Özel ile bir araya gelmek üzere kayınpederi ve kayınvalidesi ile buluştu. Ancak konuşma kısa sürede tartışmaya dönüştü ve Özel, yanında getirdiği tabanca ile eşine, kayınvalidesine ve kayınpederine ateş açtı.

3 KİŞİYİ KATLETTİ
Olayın ardından mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine sağlık ve jandarma ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Sağlık ekipleri, Fatma Özel ve İbrahim Avcı'nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Elif Avcı ise doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

Cinayetin ardından Musa Özel, olayda kullandığı tabanca ile birlikte polise teslim oldu. Emniyet güçleri, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime