Turktime

Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu ve Ümit Özdağ’a dava açıyor

Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşmesi nedeniyle “ihanet” diyen eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na dava açacak. Akşener ayrıca, danışmanının "Erdoğan'ı cumhurbaşkanı seçiyoruz" dediğini öne süren ZP Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı da dava edecek.
ABONE OL
Abone Ol
Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu ve Ümit Özdağ’a dava açıyor
Haberler / Siyaset
13 Ağustos 2024 Salı 11:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz gün katıldığı bir programda, İYİ Parti’nin önceki genel başkanı Meral Akşener’in Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşme yapmasını, “Sayın Akşener’i daha sonraki süreçte Saray’da görünce doğrusunu isterseniz şaşırmadım... Yaşadığımız bu topraklarda maalesef ihaneti de görebiliyoruz” şeklinde yorumlamıştı.

DAVA AÇMAYA HAZIRLANIYOR

Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu sözlerine karşı dava açma kararı aldı. Sözcü’den Aytunç Erkin’e konuşan Akşener, şunları söyledi:

Dilekçe çalışıyorum şu anda daha vermedim ama mahkemeye vereceğim. Dolayısıyla annemin amcası Yemen şehidi, babamın amcası İstiklal madalyalı Atatürk’ün arkadaşı bunu benim ailemin kaldırması mümkün değil.

Kılıçdaroğlu ve mahkemede hesaplaşacağız kendisiyle. Her şeyin nasıl olduğunu çok açık, net ve kendi içimde tuttuğum her şey dahil dilekçede olacak

ÖZDAĞ’I DA DAVA EDECEK

Kılıçdaroğlu ile birlikte Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında da dava açacağını belirten Akşener, “Ona da bugüne kadar çok hoşgörülü davrandım. Bir parti kurdu, bizden ayrıldı. Mümkün olduğunca dikkat ettim. Ama bugün itibarıyla onu da veriyorum ki yalanlamamıştım onun kurduğu cümleleri. Mahkemede yalanlayacağım Özdağ’ı da. Okuyunca göreceksiniz. Sabrın çok berbat bir duygu olduğuna kanaat getirdim” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime