Turktime

Memleket Partisi'nden yerel seçim kararı

Memleket Partisi Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal Sayan, 30 Ağustos'ta yerel seçim için start verileceğini duyurdu.
ABONE OL
Abone Ol
Memleket Partisi'nden yerel seçim kararı
Haberler / Siyaset
26 Ağustos 2023 Cumartesi 00:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Genel seçimlerde cumhurbaşkanlığı için adaylığını açıklayan Memleket Partisi Genel Başkanı Başkanı Muharrem İnce, seçimin ilk turuna 3 gün kala kendisine yönelik kumpas iddialarına karşı Türkiye Cumhuriyeti devletinin “itibarını koruyamadığını" söyleyerek cumhurbaşkanı adaylığından ayrıldığını açıklamıştı.

İnce'nin bu hareketinin ardından Memleket Partisi'nin mart ayındaki yerel seçimlerde nasıl bir strateji izleyeceği merak konusu oldu.

30 AĞUSTOS'U İŞARET ETTİ

Memleket Partisi Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal Sayan, tv100 ekranlarında 'Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade' programına konuk oldu. 

Memleket Partisi Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal Memleket Partisi'nin yerel seçim için start vereceği tarihi şu şekilde duyurdu:

"Kayıkçı kavgasını kendine muhalif diyen partiler kendi aralarında yapıyor. Muhalif seçmene bunu yapmak çok büyük haksızlık. Bu muhalefet partileriyle, bu söylemlerle, bu politikalarla ne yazık ki yerel yönetim seçimleri de kaybedilir. Ayın 29’unda bir toplantı yapacağız, 30 Ağustos’ta da sahalara iniyoruz ve yerel yönetim seçim startını vereceğiz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime