Turktime

Memleket Partisi'nde toplu istifa depremi!

Memleket Partisi'nin İstanbul'da aday çıkarma kararına tepki gösteren 3'ü MYK'dan olmak üzere 100'den fazla üye, partisinden istifa etti.
ABONE OL
Abone Ol
Memleket Partisi'nde toplu istifa depremi!
Haberler / Siyaset
21 Şubat 2024 Çarşamba 16:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için geri sayım devam ediyor. Siyasi partiler meydanlarda vatandaşlara seslenirken, partiler içerisinde ise alınan kararlara tepki olarak istifalar geliyor. Son olarak CHP ile yapılan görüşmelerde anlaşma sağlayamayan Memleket Partisi'nden çok sayıda üye istifa etti.

Memleket Partisi'nin İstanbul'da aday açıklamasına tepki gösteren üç MYK üyesi, bir PM Üyesi, Genel Sekreterlik İletişim Danışmanı, iki İstanbul İl Başkan Yardımcısı, dört il yöneticisi, 4 ilçe başkanı ve 100'ün üstünde Memleket Partisi üyesi istifa etti.

Memleket Partisi 17 Şubat'ta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıklamıştı. Muharrem İnce, partisinin İBB adayının Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Berk Hacıgüzeller olduğunu ilan etmişti.

Gerçek Gündem'de yer alan habere göre; istifa edecek isimlerin CHP adaylarına ve İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'na açıkça destek verecekleri de belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime